Návrh a implementace informačního systému zkušební laboratoře - Eichler, Jiří (Univerzita Pardubice, 2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je návrh a implementace informačního systému pro zkušební laboratoř COV FD. Na začátku práce je popsána problematika elektronických dokument management systémů a realizováno srovnání vybraných existujících řešení. Zároveň jsou zde uvedeny legislativní požadavky na správu dokumentů vyplývající z norem a zákonů jako je GDPR. Následuje představení laboratoře COV FD a popis stávajícího stavu vedení dokumentů. Další kapitoly práce se pak již zabývají samotným návrhem a implementací. V závěru práce je uveden uživatelský manuál k vytvořené aplikaci.
Design and implementation of information system for Certification Body
Keywords: informační systém zkušení laboratoře; C#; MVVM; WPF; správa dokumentů; elektronický dokument management systém; GDPR; Information System for Certification Body; C#; MVVM; WPF; Document Management; Electronic Document Management System; GDPR