Integrované taktové jízdní řády - část I - Hlinovský, Jakub (My University, 2021)
Tento odborný článek seznámí čtenáře sprvopočátky zavedení Integrovaných taktových jízdních řádů a samozřejmě taky se základními pojmy, které se používají při jejich tvorbě.Článek se rovněž bude zmiňovat o matematických výpočtechpro zavádění zastávkových vlaků súplnou dosažitelností míst zastavení.
Integrated TacticalsTimetables - Part I
Keywords: doprava; interval; integrovaný taktový jízdní řád; traffic; interval; integrated tacticals timetables