Význam jednotlivých druhů dopravy v oblasti cestovního ruchu - Vobořil, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje vztah dopravy a cestovního ruchu se zaměřením na současný stav v Česku.
The Importance of particular transport sectors in travel industry sphere
Keywords: Cestovní ruch; Doprava; Česko