Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Provazník, David (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. V první části diplomové práce je z teoretického hlediska popsáno řízení lidských zdrojů a jednotlivé personální činnosti, dále v praktické části je představena mnou vybraná organizace a na ni navazující analýza řízení lidských zdrojů v této organizaci. Poslední částí diplomové práce je mnou vytvořený návrh možných doporučení na zlepšení současného stavu.
Human resource management in the selected organization
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; soukromý sektor; analýza; management; human resource management; the private sector; analysis