Dopravní obslužnost ragionu Hradec Králové - Jelínek, Martin (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu dopravní obslužnosti, možné změny systému a tendence vývoje.
Transport service of the Hradec Králové district
Keywords: Dopravní obslužnost; region Hradec Králové; Analýza