Řešení otázky personálního managementu u vybrané a.s. - Dvořáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá významem personálního managementu. Objektem zkoumání je akciová společnost Elektrárny Opatovice. Je uvedena charakteristika zkoumané firmy, struktura jejího personálního systému, přijímání zaměstnanců pomocí dotazníků. Na závěr je uveden návrh dotazníku.
Keywords: personalistika; řízení; Management; akciové společnosti; Elektrárna Opatovice; dotazníky