Možnosti snižování spotřeby materiálu v životním cyklu produktu - Krumlová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na zmapování možností snižování spotřeby materiálu v životním cyklu produktu. V jednotlivých kapitolách jsou vyspecifikovány pojmy související s touto problematikou.
Ways to reduce material consumption in the life cycle of a product
Keywords: životní cyklus; life cycle assessment; LCA; spotřeba materiálu; metody snižování spotřeby; life cycle; life cycle assessment; LCA; material consumption; methods of reducing consumption