Aplokace slitin hliníku a nerezavějících ocelí v konstrukci silničních vozidel - Kubišta, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je věnována možnostem aplikace moderních materiálů a technologií používaných při konstrukci osobních automobilů, autobusů a nákladních automobilů ve vybraných podnicích. Zaměření na zlepšení užitných vlastností spolu se zvyšováním efektivity výroby vozidel.
Application of aluminium alloys and stainless steels in construction of road vehicles
Keywords: nerezavějící ocel; slitiny hliníku; konstrukční materiály; Silniční vozidla