Vývojová prostředí pro jazyk Java - Herčík, Pavel (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá se seznámením s programovacím jazykem Java a porovnáním vývojových prostředí programů Eclipse, NetBEans, IntelliJ IDEA a BlueJ. Srovnání je z pohledu instalace, nastavení přizpůsobení, produktivity práce, rozšiřování základní verze a nápovědou pro uživatele.
Integrated Development Environment for Java
Keywords: Java; Eclipse; NetBEans; IntelliJ IDEA; BlueJ; vývojové prostředí; IDE