Rekalkulace cen transfuzních produktů ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové - Almašiová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce objasňuje základní kalkulační pojmy a metodiky a kalkulační postupy Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Dále se zabývá analýzou historických, současných kalkulací FN HK a návrhem na změnu současného stavu kalkulace z předchozích období.
Recosting of transfusion products prices in FN HK
Keywords: kalkulace; Zdravotnictví; Ekonomika; rozpočetnictví; analýzy; calculation; Health; Economy; budgeting; analyses