Účinky bakteriocinů proti kampylobakterům - Vozandychová, Věra (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je věnována účinnosti bakteriocinů proti Campylobacter spp. Je zaměřena na charakteristiku kampylobakterů a arkobakterů. Dále se zabývá definicí bakteriocinů, popisuje jejich klasifikaci a mechanismy účinku.
The effect of bacteriocins against campylobacters
Keywords: Campylobacter spp; Arcobacter spp; bacteriocins; classification of bacteriocins; effects of bacteriocins; bakteriociny; klasifikace bakteriocinů; účinky