Aktuální otázky vzdělávání pracovníků ve veřejné správě - Kašová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problematikou součaného stavu vzdělávání pracovníků VS. Dále se věnuje připravovaným změnám v oblasti přípravy zaměstnanců v souvislosti s reformou VS.
Actual problems of public servants education
Keywords: vzdělávání dospělých; místní správa; veřejná správa