Marketingový průzkum přepravy a možnosti racionalizace přeprav v regionu Hradec Králové - Rejfková, Daniela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá průzkumem přepravního trhu nákladní dopravy regionu Hradec Králové, popisem současného stavu a vývoje dopravní infrastruktury a návrhy racionalizace v oblasti přeprav.
Marketing research of transit and rationalization possibilities of transits in the region Hradec Králové
Keywords: Marketing; marketingový průzkum; nákladní doprava; přeprava; dopravní infrastruktura; racionalizace; Hradec Králové