Analýza provozu pražských přívozů - Prukl, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2017)
V bakalářské práci bude provedena analýza provozu přívozů na území hlavního města Prahy, nasazení jednotlivých plavidel a jejich zařazení do integrovaného systému. Dále budou v práci předloženy návrhy změn na zlepšení současného stavu provozu.
Analysis of the operation of Prague's ferries
Keywords: přívozy; Pražská integrovaná doprava; převozní lodě; vodní doprava; ferry; Prague integrated transport; ferryboats; water transport