Plánování ve vybraném podniku - Novotná, Natálie (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce analyzuje plánovací procesy v podniku ABC s.r.o. Cílem bylo popsat strukturu plánů, kontrolní mechanismy a navrhnout zlepšení. Metodika využila kvalitativní výzkum (analýza dokumentů, rozhovory s managementem). Výsledky ukazují funkční třístupňový systém plánování s definovanými KPI a kontrolami. Navržena byla integrace systémů, prediktivní analýza a scénářové plánování.
Planning in the selected enterprise
Keywords: analýza; kontrola; plánování; ABC; strategické plánování; analysis; control; planning; ABC; strategic planning