Využití systému automatické identifikace pro snížení nákladů dopravních nehod - Kožený, Pavel (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci hodnotí ekonomickou efektivnost systému pro automatickou identifikaci účastníků dopravních nehod.
Utilisation of system an automatic identification for decrease of consequences road accidents
Keywords: Doprava; Dopravní nehody; Telematika; automatická identifikace; Náklady; čipové karty