Nemovitý majetek římsko-katolické církve - Coufalová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá nemovitým majetkem Římsko-katolické církve a restitucemi dosud nevráceného majetku. Pojednává i o financování nemovitého majetku se zaměřením na majetek vedený ve Státní evidenci kulturních památek.
Immovanle property of roman-catholic church
Keywords: Římskokatolická církev; církevní majetek; restituce; církevní památky; nemovitosti; financování církví