Struktrovaná depozita - Žižka, Přemysl (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na implementaci strukturovaných depozit v systému Capitol. Zabývá se celkovým řešením zadané zakázky od vysvětlení ekonomických pojmů přes analýzu, implementaci a testování.
Structured deposits
Keywords: strukturovaná depozita; systém Capitol; prémiový vklad; hedgovací opce; Sybase PowerBuilder; Microsoft SQL Serve; structured deposits; premium deposits; hedge options