Vzdělávání a profesní růst zaměstnanců jako nástroj zlepšování fungování organizace - Klevetová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce analyzuje vzdělávání pracovníků v organizaci. Jaké jsou metody vzdělávání pracovníků a jejich naplňování v praxi. Teoretická část vychází z použité literatury, která je uvedena na konci této práce. V praktické části je charakterizován výzkum vzdělávání pracovníků ve společenosti Miltra B s. r. o. a dále je proveden výzkum pomocí rozhovoru s ředitelem a personální ředitelkou této společnosti.
Education and professional growth employees like instrument of improving operation organization
Keywords: podnikové vzdělávání; vzdělávání pracovníků; profesní růst; zaměstnanci; business education; staff training; employees; professional growth