Alternativní formy financování podniku - Kurková, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářské práce popisuje problematiku zahraničního obchodu v České republice, konkrétně se zaměřuje na alternativní způsoby financování podniku, které jsou poskytovány českých firmám jak státními institucemi, tak soukromými sektory, aby uspěli na zahraničních trzích. Dále se práce zabývá komparací třech největších bank v České republice - Komerční banky, a.s., České spořitelny, a.s. a ČSOB, a.s.
Alternative forms of business financing
Keywords: zahraniční obchod; exportní úvěry; Komerční banka; Česká spořitelna; ČSOB; forfaiting; faktoring; proexportní politika; foreign trade; export loans; forfaiting; factoring; export promotion policy