Rozšíření modulu Testy na portálu UPa - Borovec, Filip (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá problematikou e-learningu a jeho využití jako alternativní formy výuky i jako doplnění klasické výuky. V práci najdeme souhrn výhod a nevýhod jeho použití. Důraz je kladen na testování jako nedílnou součást e-learningu. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu požadavků na rozšíření testovacího modulu používaného na pardubické Univerzitě. Najdeme zde ale i to, jak byly požadavky implementovány, a stručný popis technologií, na kterých testovací modul stojí.
Extending tests module on portal of University of Pardubice
Keywords: E-learning; testování; Analýza; JAVA; Java EE; portály; portlety; testing; Analysis; portals; portlets