Návrh plošné obsluhy mezilehlých železničních stanic a manipulačních míst s využitím posunujících záloh - Venzara, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá návrhem plošné obsluhy mezilehlých železničních stanic a manipulačních míst s využitím posunujících záloh na zadaném traťovém úseku.
The Design of concurrent manipulation of intermediate stations and manipulation places using shunters
Keywords: železniční doprava; nákladní doprava; železniční stanice; obsluha