Redistribuční funkce veřejných rozpočtů - Navrátil, Radim (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá redistribuční funkcí veřejných rozpočtů. V obecné části vymezuje základní způsoby, formy a efektivnost přerozdělování. Ve speciální části se zabývá druhy redistribucí na jednotlivých úrovních územní správy.
Redistribution funkcion of the public budgets
Keywords: veřejná ekonomie; veřejné rozpočty; Dotace; Daně; územní správa