Der Fremdsprachenunterricht in der Waldorfschule - Bukáčková, Simona (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá srovnáním dvou odlišných přístupů k výuce cizího jazyka.
Keywords: waldorfská škola; alternativní pedagogika; cizí jazyk