Soubor řešených příkladů pro Idrisi Andes - Merunková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce pojednává o problematice zpracování digitálních dat v programu Idrisi Andes. Úvodní kapitola je zaměřena na zpracování obrazu z dálkového průzkumu Země. Další část je věnována přepracování již existujících příkladů, vytvořených v programu Idrisi Kilimanjaro do programu Idrisi Andes. Práce se zabývá návrhem a vypracováním nové sady řešených příkladů v programu Idrisi Andes. Soubor řešených příkladů je zpracován v prostředí LMS Moodle.
Set of solved examples for Idrisi Andes
Keywords: Idrisi Andes; Zpracování obrazu; řešené příklady; distanční text; Image processing; solved excercise; adapted text