Teaching English to young learners - Janková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou výuky anglického jazyka u žáků mladšího školního věku. Teoretická část práce se soustředí na otázku udržení pozornosti a především na délku učebních aktivit a jejich různorodost. Výzkum se zabývá otázkou, zda pozorované vyučovací hodiny odpovídají potřebám žáků z hlediska typů a časových parametrů učebních aktivit.
Výuka anglického jazyka u žáků mladšího školního věku
Keywords: výuka jazyků; angličtina; mladší školní věk; Motivace