Analýza manažerských funkcí ve společnosti Fincentrum - Fanta, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se věnuje analýze manažerských funkcí ve společnosti Fincentrum. V první částí se zabývá teorií managementu, dále samotnou společností Fincentrum a v závěru vlastní analýzou manažerských funkcí a zároveň komparací teoretických znalostí s jejich využíváním v praxi.
Analysis of managerial functions in the company Fincentrum
Keywords: manažerské funkce; management; analýza; společnost Fincentrum; management functions; management; analysis; company Fincentrum