Mimořádné události tramvajové dopravy v Praze - Vajnerová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá zákony, vyhláškami a předpisy, které souvisí s mimořádnými událostmi tramvajové dopravy, topologií tramvajové sítě v Praze. Cílem práce je vytipování míst s vysokým výskytem mimořádných událostí a navržením opatření ke snížení nehodovosti ve vybraných místech. Tato stěžejní část práce vychází ze statistiky nehodovosti tramvají za rok 2007.
Emergency events in tram traffic in Prague
Keywords: tram traffic; Prague; emergency events; accidents; year 2007; actions; tramvajová doprava; Praha; Mimořádné události; nehody; rok 2007; opatření