Informovanost studentů o studiu se specifickými poruchami učení na vysoké škole - Vaňková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá informovaností studentů o studiu osob se specifickými poruchami učení na vysoké škole. Teoretická část práce je zaměřena na specifické poruchy učení a na vysokoškolské studium se specifickými poruchami učení. Hlavním cílem práce je zmapovat informovanost studentů Fakulty zdravotnických studií o vysokoškolském studiu osob se specifickými poruchami učení. Výzkumná část práce je realizována pomocí kvantitativního výzkumu, který byl zaměřen na studenty Fakulty zdravotnických studií.
Students' awareness of specific learning disabilities at University
Keywords: poradenské služby na vysokých školách; překážky při studiu; specifické poruchy učení; terciální vzdělávání; consulting services at universities; obstacles to study; specific learning disabilities; tertiary education