Vybrané služby poradenské společnosti - Doležalová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2026)
Předmětem bakalářské práce je zhodnocení vybrané služby, kterou poskytuje konkrétní finanční poradenská společnost. Na konkrétní službě bude ukázáno, jak poradenská společnost funguje, jakými pravidly se řídí a jak komunikuje se svými klienty. Pro analýzu byla vybrána společnost eDO finance a.s.
Selected services of the consulting company
Keywords: finanční trh; finance; klienti; finanční analýza; procesy; financial market; finance; clients; financial analysis; proccess