Snižování dopravní nehodovosti ve městě Hradec Králové - Čechová, Alena (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu nehodovosti v dopravě, snižování nehodovosti v kritických místech.
Reduction in the transport accidents in the city Hradec Králové
Keywords: Dopravní nehody; Nehodovost; Hradec Králové; Analýza