Diagnostika závad jedoucích drážních vozidel systémem ASDEK - Netušil, František (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnovaná popisu zařízení monitorujícího drážní vozidla během jejich jízdy, způsobu získávaní informací o jejich stavu, popis a statistické hodnocení navazujících procesů při zpracování těchto informací. Na základě získaných poznatků jsou v závěrečné části navržená řešení ke zlepšení stavu a snížení nehodovosti
Fault detection of moving rail vehicle using ASDEK system
Keywords: závady drážních vozidel; diagnostika za jízdy; ochrana infrastruktury; získávání a nakládání s informacemi; rail vehicle; ride diagnostics; infrastructure protection; receiving and processing information