Problémy stabilizace českého bankovnictví - Bekešská, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce pojednává o problémech stabilizace českého bankovnictví. Zabývá se příčinami vzniku bankovních potíží, jejich nepříznivými důsledky a v neposlední řadě také způsoby řešení těchto situací.
The problems of Czech banking stabilization
Keywords: Bankovní sektor; Bankovní systém; Bankovnictví; bankovní dohled; Česká konsolidační agentura; stabilizační politika; Privatizace; současný stav