Strategie rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod v rámci regionálního rozvoje ČR - Fiala, Jiří (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá regionálním rozvojem NUTS 2 Severovýchod a jeho postavením v rámci EU.
The strategy of the regional development of the NUTS 2 Severovýchod in the conditions of the regional development of the Czech republic
Keywords: Regionální rozvoj; regiony; kraje; Hradec Králové; Pardubice; Liberec; Strategie; SWOT