Hra TANGRAM SQUARE pro platformu Windows - Jílek, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Teoretická část práce se zabývá detailním popisem mechanické logické hry Tangram. Věnuje se historii, základní charakteristice a pravidlům hry. Rovněž je představena problematika spojena se zvláštnostmi Tangramu. Poté je představena aplikace Tangram, která byla pro potřeby praktické části práce implementována v programovacím jazyce Java. Aplikace je zdokumentována prostřednictvím uživatelské a technické dokumentace.
The Tangram square game for Windows platform
Keywords: Tangram; Java; aplikace; Tangram; Java; application