Sběr dat s ohledem na strategické cíle regionálního rozvoje: příroda, krajina a životní prostředí - Bartůňková, Květoslava (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na regionální rozvoj Pardubického kraje v oblasti přírody, krajiny a životního prostředí. Součástí je sběr dat v této oblasti a zpracování dotazníkového šetření. Další částí je tvorba datového slovníku a datové matice, statistické zobrazení, vyjádření závislosti použitých atributů a shluková analýza na základě získaných dat.
Data collection with respect to the strategic goals of regional development: nature, landscape and environment
Keywords: Životní prostředí; Regionální rozvoj; Pardubický kraj; sběr dat; shlukové analýzy; korelace; Environment; Regional development; Pardubice Region; data collection; cluster analyses; correlation