Dictation in EFL classes - Šmolka, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce si klade za cíl přispět k trendu "rehabilitace" diktátu při výuce anglického jazyka.
Diktát ve výuce anglického jazyka
Keywords: Anglický jazyk; výuka; metody vyučování