Analýza bezbariérové přístupnosti přechodů pro chodce ve městě Žďár nad Sázavou - Erlebach, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce je zaměřená na zhodnocení bezbariérových opatření přechodů pro chodce ve městě Žďár nad Sázavou. Hlavní část práce se věnuje návrhu na odstranění bariér na přechodech pro chodce. V práci je navržen harmonogram postupu bezbariérových úprav a finanční vyhodnocení tohoto návrhu postupu.
Analysis of barrier-free accessibility of pedestrian crossings in the town of Zdar nad Sazavou
Keywords: bezbariérová opatření; osoby s omezenou schopností pohybu a orientace; přechody pro chodce; Žďár nad Sázavou; barrier free measures; people with impaired movement and orientation ability; pedestrian crossings