Daňové úniky a nedoplatky - Slezák, Milan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci popisuje různé formy daňových úniků a způsoby jak jim čelit. Zabývá se rovněž problematikou daňových nedoplatků, jejich strukturou, výší a příčinami.
Tax outflows and undercharges
Keywords: Daně; daňové úniky; daňové nedoplatky