Řízení lidských zdrojů v propagačním mixu podniku Texlen Linen, a.s. Trutnov - Mühlfeitová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá analýzou a návrhem řešení řízení lidských zdrojů v propagačním mixu firmy Texlen Linen, a.s. Trutnov.
Human resource management in the promotion mix of Texlen Linen Trutnov Inc.
Keywords: personální management; řízení; Lidské zdroje; Marketingový mix; propagace; Reklama; podpora prodeje; Public relations