Migréna - Sedláčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2006)
První část bakalářské práce je zaměřena na teoretickou podstatu migrény, na její problematiku od historie až po současnost. Druhá část je výzkumná. Je založena na hodnocení údajů získaných ze sestaveného dotazníku.
Migraine
Keywords: migréna; příčiny; příznaky; léčba; farmakologické metody; nefarmakologické metody; dotazníkové šetření