Analýza rozhodovacího procesu při nakládání s nemovitým majetkem obce - Havran, Mikuláš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá procesem rozhodování při nakládání s nemovitým majetkem na úrovni obce - statutárního města Hradec Králové. Jsou zde analyzovány hlavní činnosti majetkového odboru Magistrátu města Hradec Králové. Práce se skládá ze dvou částí - teoretické (analyticko-syntetické) a vlastní části.
Analysis of decision making process for manipulation with municipal real estate
Keywords: rozhodovací procesy; nemovitosti; obce; příjmy; rozpočty