Stimulace pracovníků v podniku DAMINO, s.r.o. - Čáslavská, Blanka (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována tématu stimulace pracovníků v soukromém sektoru. Cílem práce bylo analyzovat a vyhodnotit systém odměňování ve společnosti DAMINO, s.r.o.. Práce se skládá ze čtyř částí. První a druhá část práce se zaměřuje na shrnutí teoretických poznatků z oblasti personalistiky, řízení lidských zdrojů, hodnocení a odměňování pracovníků. Jsou zde uvedeny motivační teorie, druhy zaměstnaneckých výhod a samotná úloha odměny. V posledních dvou částech se práce věnuje konkrétní společnosti, a to DAMINO, s.r.o.. Kromě obecných údajů o společnosti v úvodu je zde také rozebrán její marketingový mix. Poslední kapitola je věnována analýze odměňování ve společnosti, jež slouží jako podklad pro náměty a doporučení pro zlepšení případných nedostatků.
Stimulation of workers in the company DAMINO, s.r.o.
Keywords: Řízení lidských zdrojů; Stimulace; mzdy; Management; Odměňování; Human Resource Management; Stimulation; Wages; Remuneration