Fungování a financování náboženských organizací - Beranová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce analyzuje fungování a financování náboženských organizací v Pardubickém kraji. Cílem bakalářské práce je zjistit, jestli je společnost o problematice náboženských organizací dostatečně informovaná. Dále se bakalářská práce zaměří přímo na jednotlivé náboženské organizace a pomocí rozhovorů zjistí, jak fungují, jak jsou financovány a jak nakládají s případnými zisky.
Operation and Funding of Religous Organizations
Keywords: církev; fungování; financování; veřejnost; dobročinné sbírky; church; operation; financing; public charitable collections