Linguistic and non-linguistic factors influencing adult learner's foreign language learning process - Nováková, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá poznávacími a osobnostními faktory, které se podílejí na procesu osvojování cizího jazyka. Zvláštní důraz je kladen na vliv těchto faktorů u dospělých studentů.
Jazykové a nejazykové faktory ovlivňující osvojování cizího jazyka u dospělých studentů
Keywords: cizí jazyky; Anglický jazyk; dospělí; didaktika; výuka; psychologické aspekty; Motivace