Supply chain management - Vaněk, Jiří (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se v teoretické části zabývá definováním SCM, jeho vztahem k logistice a charakteristikou důležitých SCM procesů. Dále je vysvětlen systém řízení zásob dodavatelem. V praktické části je pak zkoumán SCM v podniku JMA Hodonín spol. s.r.o. Na základě analýzy jsou pak navrženy opatření ke zlepšení efektivnosti SCM tohoto podniku.
Supply chain management
Keywords: SCM; logistika; distribuce; řízení zásob; řízení zásob dodavatelem; konsignační sklady; ABC analýza; logistic; distribution; inventory management; vendor managed inventory; consignment inventory; ABC analysis