PLC SIMATIC S 1200 JAKO NÁSTROJ PRO SEKVENČNÍ ŘÍZENÍ - Šácha, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá platformou Arduino, programovatelnými logickými automaty řady Simatic a problematikou sekvenčního řízení. V práci je řešeno vytvoření hardwarového simulátoru myčky automobilů na platformě Arduino a následné sekvenční řízení pomocí PLC Simatic S - 1200, včetně vizualizace na HMI panelu.
PLC SIMATIC S 1200 AS TOOL FOR SEQUENTIAL CONTROL
Keywords: PLC; Arduino; myčka automobilů; sekvenční řízení; HMI panel; PLC; Arduino; car wash; sequential control; HMI panel