Návrh e-shopu pro malou mezinárodní firmu - Látová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vytvořením testovací verze elektronického obchodu pro vybranou firmu. Předmětem projektu je vytvoření internetového obchodu, který reaguje na specifické požadavky této firmy. První část práce popisuje teoretické pojmy spojené s elektronickým obchodem a podrobnější popis této problematiky. Druhá část je zaměřena na vývoj testovací verze e-shopu. Práce se zabývá identifikací požadavků firmy, návrhem struktury klíčových stránek a následnou realizací testovacího řešení na platformě Shoptet.
Design of an E-shop for a Small International Company
Keywords: e-business; e-commerce; e-shop; založení e-shopu; struktura webu; e-business; e-commerce; e-shop; e-shop setup; website structure