Vývoj likvidity a rentability SBD Družba Pardubice - Pajlová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje likviditu a rentabilitu jako kritéria hodnocení úspěšnosti podniku. Teoretické poznatky jsou aplikovány na příkladu SBD Družba Pardubice. V závěru je hodnoceno hospodaření SBD za období tří let na základě zpracovaných ukazatelů likvidity a rentability a odhadu jejich vývoje do budoucna.
Evolution of liquidity and profitability of SBD Družba Pardubice
Keywords: likvidita; rentabilita; zisky; podniky; kapitál