Optimalizace logistických procesů v podniku Mavet a.s. - Přibylová, Hana (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem bakalářské práce je optimalizace logistických procesů v podniku Mavet a.s. Cílem práce je popsat logistický systém ve vybraném podniku, analyzovat a zhodnotit jeho aktuální stav a následně navrhnout řešení, která by mohla vést k jeho zlepšení. Teoretická část je zaměřena na systémové pojetí logistiky a dále pak na logistický systém. Praktická část se zabývá analýzou logistických procesů v podniku Mavet a.s. a návrhem vhodných doporučení, která by vedla k jeho zlepšení.
Optimalization logistic processes in MAVET a.s. company
Keywords: Logistika; logistický systém; Zásobování; Výroba; balení; Skladování; Logistics; logistics system; Supply; Production; packing; Stocking